Élmények


Aktív időtöltés

Magyarország legszebb tájait aktívan felfedezni sokféleképpen lehet: túrabakancsot húzva, két keréken, lovon, vízen vagy éppen levegőben, bármelyiket is választjuk, a természet mindig más arcát mutatja. Felejthetetlen élmény bebarangolni az Országos Kéktúra útvonalát, felfedezni a helyiek által megőrzött és ápolt, élő hagyományokat.
Tovább

A bor hazája

Magyarország szőlészetének és borkultúrájának sokszínűsége világszinten is figyelemre méltó, kevés bortermelő ország mondhatja magáénak azt a változatosságot, amit hazánk 22 borvidéke kínál, mind a termőtáj, mind a készülő borstílusok tekintetében.
Tovább

Gasztronómia

Az elmúlt néhány évben gasztronómiai forradalom csúcsosodott ki Magyarországon, új éttermek, bisztrók, street food helyek és borbárok nyíltak a fővárosban és vidéken egyaránt.
Tovább

Egészségturizmus

Sokunk számára a kikapcsolódás, a regenerálódás és a feltöltődés egyet jelent a vízhez való közelséggel, és hazánk ebben a tekintetben verhetetlen, legyen szó természetes vízpartról, jótékony hatású gyógyfürdőzésről, a család minden tagjának szórakozást és élményeket ígérő fürdőkomplexumokról, vagy akár egy pihentető hosszú hétvégéről az ország valamelyik wellness-szállodájában.
Tovább

Világörökségek

Belefeledkezni Budapest páratlan Duna-parti panorámájába, megkóstolni a királyok borát, feltöltődni Pannonhalmán az ezer éve jelen lévő bencések szellemiségével, megélni a végtelenséget a pusztában, mind olyan élmények, amelyekért önmagában is érdemes útra kelni. Magyarország viszonylag kicsi területe ellenére már nyolc természeti és kulturális értékével szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Íme a hazai helyszínek.
Tovább